Du er her:  Håndbold > Forsiden

VELKOMMEN TIL BOLBRO GIF´S HÅNDBOLDAFDELING

I en lille forstad, 3 km fra Odense centrum ligger Bolbro. Bolbro GIF tilbyder forskellige idrætsgrene, og vi repræsenterer håndbold.
Vi har i håndboldafdelingen en medlemsskare på ca. 130 personer fordelt på ungdom og seniorplan.

Bolbro har den politik at bredden er lige så vigtig som eliten, hvorfor vi repræsenterer hold i flere rækker og niveauer.

Bolbro håndboldafdeling er i 2006 indgået i et samarbejde med 15 andre odenseanske klubber, om at fremme eliten i Odense, ud af dette er opstået Odense håndbold fællesskab ApS. Odense hf tilbyder hold i junior, ynglinge og seniorrækker, og det fungerer sådan, at de medlemmer der rundt omkring i de mindre klubber har nu muligheden for at stile højere, hvis ambitioner og det sportslige er til det. Odense hf er et fællesskab, som vi forventer os meget af, og som gerne skulle samle Odense lidt mere omkring håndbolden – og på sigt få ligahåndbold til byen.
På den baggrund har vi som klub fået flere ressoucer til at koncentrere os om breddehåndbolden i lokalsamfundet.

Er du interesseret i at høre mere om Bolbro Håndboldafdeling, kan du kontakte bestyrelsen eller trænerne – se vores oplysninger under bestyrelsen.