Du er her:  Badminton > Forsiden

Resultatprogram fra U14 kval. E

U14_RESULTATPROGRAM.PDF

Badmintonafdelingen

Velkommen til badminton i Bolbro - eller som vi også kaldes "BolBronx". Vi er Odenses bedste klub. Selv om vi er placeret i Odense Vest, så kommer vores spillere fra hele Odense. Vores haller ligger tæt på ringvejen, så det er nemt at komme til hallerne, uanset hvor du kommer fra i Odense.

Vi er en aktiv klub, hvor vores 1.-hold spiller i Fynsserien og 2.-holdet spiller i Serie 1 i denne sæson. Derudover har vi også hold i Serie 2 og 3 samt et veteranhold.

Vi kan love dig, at vi vil gøre alt for, at du får en god oplevelse ved at spille i klubben.

Vores udgangspunkt er, at vi skal have et godt socialt samvær, og at der både skal være plads til bredden, eliten og motionsspilleren.

Det skal være sjovt at spille badminton - og det er det i Bolbro! Sammen må vi også meget gerne skabe nogle gode resultater. Derfor kan vi tilbyde dig en meget engageret kreds af gode ungdoms- & seniortrænere.

Klik dig videre ind på vores hjemmeside og se hvad vi kan tilbyde.

Har du lyst til at prøve os - så kik forbi og få en prøvetræning. Vi har plads til nye spillere på vores ungdomshold, både nybegyndere og øvede. Også i seniorafdelingen har vi plads til dig og vi vil glæde os til at tage imod holdturneringsspillere på flere niveauer og motionister, der mangler en bane at spille på.

Vi glæder os til at se dig.

Indbydelse til stævne

Invitation_U14_-2014.pdf